Popust u PEVECU za članove STUH-a

Sindikat turizma i usluga Hrvatske i PEVEC sklopili su Ugovor o pružanju usluga članovima Sindikata pa tako svim članovima Sindikata turizma i usluga Hrvatske koji se učlane u Pevec klub, PEVEC odobrava 10% popusta dobrodošlice na ukupan iznos prve kupovine (ne odnosi se na artikle u akciji) u razdoblju od 10. prosinca 2018 do 31. prosinca 2019.
Važno je napomenuti da svi članovi Pevec kluba mogu koristiti brojne pogodnosti: posebni popusti u katalogu, niže cijene dostave, svaki utorak posebne pogodnosti u svim prodajnim centrima, popusti u kafićima „Samo fino by Pevec“, sudjelovanje u nagradnim igrama, i dr.
Kao preduvjet za aktivaciju popusta dobrodošlice, potrebno je sljedeće:
o Član sindikata treba dostaviti obavijest sindikatu o broju Pevec kartice vjernosti na svoje ime.
o Pevec kartica vjernosti može se preuzeti u bilo kojem Pevec prodajnom centru pri čemu je potrebno popuniti pristupnicu.
o Ako član sindikata već raspolaže Pevec karticom vjernosti, tada sindikatu dostavlja obavijest o broju postojeće kartice.
o Na adresu elektroničke pošte: loyalty@pevec.hr sindikat dostavlja tablicu popunjenu s traženim podacima (dostavlja se u privitku).
o Dostava popunjene tablice ponuditelju smatra se izjavom o prihvatu ponude.
o Sindikat treba osigurati suglasnost članova sindikata za prijenos i korištenje podataka u svrhu ostvarivanja popusta dobrodošlice.
o Osobni podaci koje sindikat dostavi uz svaki broj Pevec kartice, trebaju odgovarati podacima koji su uneseni u pristupnici koju je član sindikata ispunio u Pevec prodajnom centru.
o Popust dobrodošlice će biti aktivan najkasnije 10 radnih dana nakon primitka tablice s točnim podacima. Ponuditelj će obavijestiti sindikat o točnom datumu aktivacije popusta dobrodošlice.

Kolektivni ugovori

  • Aneks KUU 8.3.2021.Preuzmi
  • Sporazum sindikati i HUP, 8.6.2020.Preuzmi
  • Kolektivni ugovor ugostiteljstva, 20.12.2019., NN 5/20Preuzmi
  • Odluka o proširenju primjene Dodatka I o izmjenama i dopunama KUUPreuzmi

Anketa

Je li vam otkazan ugovor o radu (ili nije produžen) kao posljedica pandemije COVID-19?
Pogledajte ostale ankete